Despre noi

Noi, echipa uniREZIverse, ne propunem să te însoțim pe parcursul pregătirii pentru susținerea cu succes a examenului de rezidențiat. Suntem medici rezidenți care au susținut examenul de rezidențiat din noua bibliografie. Abia așteptăm să ni te alături și să îți explicăm într-un mod armonios materia.

Beneficiile unirREZIverse

Cursurile noastre sunt menite să te ajute sa parcurgi materia uşor şi rapid, prin formule memotehnice şi atenție la detalii. Cu noi înveți din plăcere!

Timp liber

Uită de orele întregi petrecute pentru a căuta explicații suplimentare

Resurse

Nu mai ai nevoie de muntele de foi sacrificate pentru notițe şi scheme

Experiență

Adoptă cu noi un mod armonios de a învăța

Echipa noastră

Dr. Chiotan-Călin Maria

Bună! Sunt medic rezident Oftalmolog în anul I și mă consider a fi o persoană foarte pasionată de domeniul ales. Am învățat ca și voi, mai mult sau mai puțin, o lungă perioadă pentru examenul de Rezidențiat. Spun lungă, pentru că așa s-a simțit. Materia fiind nouă, nimeni nu știa cum vor suna întrebările sau la ce să se aștepte. Cu toții căutam formula magică care să ne fixeze materia în cap mai repede. Unii învățam noaptea, alții ziua, unii în parc, alții cu familia, acasă. Cu toții a trebuit să ne vedem și de cursurile de la facultate, de licență, de familie, casă, viață, job și alte lucruri complicate și parcă niciodată nu ajungea timpul alocat studiului. Toată vremea aceasta m-am gândit că ar trebui să existe și o variantă mai bună. Ar fi fost placut să existe o platformă de streaming video care să ma ajute să învăț, fără să conteze unde și când.

Astfel, am venit cu ideea de Unireziverse și, împreună cu alte câteva persoane pasionate de medicină și de idei nebune, pe care le veți întâlni pe aici, am început să coacem acest proiect amplu.

Sper ca explicațiile oferite de noi să vă fie cu folos.

Cu alte cuvinte, spor la învățat și ne vedem la cursuri!

Chiotan Radu-Florin

Salut! Mă numesc Radu, sunt în prezent student al facultății de Relații Economice Internaționale la A.S.E. și, alături de Maria Chiotan-Călin, suntem administratorii Unireziverse. Împreună cu o echipă de medici rezidenți înzestrați cu experiența examenului de Rezidențiat, ne dorim să vă ajutăm cu materiale și metode care să vă ușureze procesul de învățare. Anxietatea zilei de examen este un „mood” universal; cu toții îl cunoaștem, cu toții am trecut și tot o să trecem prin asemenea momente. Sprijinul, fie că este emoțional sau tehnic, este o componentă vitală în această perioadă. Așadar, noi, cei din echipa Unireziverse, ne dorim să vă fim un stâlp de care vă puteți sprijini și să expirați în pace. Sper ca materialele pe care vi le vom pregăti să vă fie de folos și vă urez spor maxim la învățat!

Dr. Teodora Țurlea

Buna! Numele este Turlea Teodora si sunt medic pediatru. Sunt o persoana energica, plina de curiozitate si de dorinta de a invata lucruri noi si de a impartasi experientele acumulate cu ceilalti! Pediatria a fost specializarea care mi s-a potrivit cel mai bine de la prima interactiune si sunt fericita ca am putut alege ce mi-am dorit. Perioada de pregatire pentru rezidentiat a fost solicitanta, a fost stresanta si uneori chiar epuizanta, de aceea, impreuna cu mai multi colegi rezidenti, am creat aceasta lume “Unireziverse” unde lucrurile sa fie putin mai simple si sa va sprijinim in aceasta calatorie! Dorim sa ne conectam cu voi, sa ne comunicati nevoile si sa ne ajutati sa devenim mai buni! Spor la invatat!

Dr. Adriana Sîrbu

Mă numesc Adriana Sîrbu și sunt medic rezident în specialiatatea Otorinolaringologie. Alături de echipa Unireziverse îmi doresc să împărtășesc o formă diferită și accesibilă de învățare, care sper să vă ajute cât mai mult să treceți așa cum vă doriți prin examenul de rezidențiat!

Mult succes la audiat cursuri și învățat!

Dr. Ștefan Zaharia

Mă numesc Ștefan Zaharia și sunt medic rezident Psihiatru, anul întâi. Sunt pasionat de muzică, neuroștiințe și fentatul de deadline-uri. Am ales să mă implic în acest proiect pentru că mi-ar plăcea să facilitez studiul materiei de rezidențiat, să capăt alături de voi niște experiență pedagogică și nu în ultimul rând, deoarece prietenii mi-au spus că am o voce bună de teleenciclopedie.

Înțeleg foarte bine felul în care timpul nu are răbdare cu voi, cei care urmează să dați acest examen, dar și dificultățile în a vă organiza și motiva pentru studiu. Indiferent dacă veți folosi materialele noastre ca accesoriu pentru învățat sau drept simplă sursă de procrastinare, sper să vă ajute și să le urmăriți cu plăcere.

Dr. Maria Bubulete

Numele meu este Maria Bubulete și sunt medic rezident în specialitatea Hematologie. Mereu m-am gândit cum ar fi să găsesc o metodă accesibilă și plăcută dar în același timp eficientă pentru a ușura procesul de învățare și dobândirea a cât mai multe cunoștințe cu scopul de a ajunge un medic bun. De aceea, alături de echipa Unireziverse, doresc să împartășesc și cu alți colegi mai mici metode diferite dar plăcute de acumulare și fixare a cunoștințelor esențiale pentru promovarea cu succes a examenului de rezidențiat.

Dr. Simona Antoniu

Medic rezident Cardiologie Pediatrică. Sunt o persoană optimistă, temeinică, perseverentă în a încheia cu succes tot ceea ce face. Transformă dorințele în realizări.

Dr. Alina Mandiuc

Bună, sunt Alina, medic rezident în specialitatea Pediatrie. Am decis să mă alătur echipei Unireziverse pentru că am înțeles cât de greu este să treci prin experiența examenului de rezidențiat și am vrut să vin în ajutor cu materiale interactive, explicate și ușor de înțeles. Sunt o fire entuziasmată să ajut oamenii si îmi place să explic un subiect în detaliu, cu cât mai multe schițe, desene și animații.

Dr. Alexandra Fleacă

Bună, numele meu este Alexandra, sunt medic rezident Neonatolog și o persoană atentă la detalii. Am ales să fac parte din acest proiect pentru că este cel mai proactiv mod de a arăta că am înțeles efortul pe care pregătirea pentru acest examen îl presupune și toate implicațiile emoționale ale acestei perioade din viața noastră ca studenți. Consider că anul trecut mi-ar fi fost mai ușor din atâtea puncte de vedere dacă aveam la dispoziție materiale prietenoase și interactive cu ajutorul cărora să îmi pot facilita pregătirea, fără a munci extrem de mult pentru ele înainte. Sper că ajutorul meu către voi va veni din simplul fapt că am trecut prin același lucru într-un moment apropiat de cel în care vorbim și că am experimentat tot spectrul de sentimente în legătură cu această etapă de trecere în maturitate, inclusiv nevoia de îndrumare, blândețe, încredere și sprijin necondiționat. Vă suntem cu toții alături în acest carusel de emoții și proiecții de viitor.

1NeuronșiJumătate

Medic rezident Nefrologie, anul I

Dr. Creangă Andreea-Cătălina

Mă numesc Creangă Andreea-Cătălina și sunt rezidentă în cadrul specialității de Endocrinologie. M-am alăturat echipei Unirezivers pentru a împărtășii din experiența examenului de rezidentiat și a veni în ajutorul viitorilor rezidenți cu materiale ușor de înțeles și facile, care sper să vă placă.

Dr. Moise Alexandra

Buna, ma numesc Moise Alexandra-Mihaela și sunt rezidentă în cadrul specialității de Diabet, Nutritie si Boli metabolice. M-am alăturat echipei Unirezivers pentru am vazut cat de important este sa ai guidance din partea unei persoane cu experienta atunci cand parcurgi materia pentru rezidentiat pentru ca unele capitole au o dificultate mai mare, iar timpul nu este atat de mult la dispozitie. Asa ca imi doresc, prin acest proiect, sa ajut cat mai punctat studentii in pragul examenului de rezidentiat. Sper sa pot atinge acest goal!

Dr. Meddycats

Bună! Eu sunt Meddycats si sunt medic rezident în cadrul specialității Medicină internă. Iubesc pisicile și medicina explicată, nu tocită. Ador provocările și cazurile complicate, să-mi pun mintea la lucru și să învăț lucruri noi. M-am alăturat echipei Unireziverse din dorința de a schimba modul în care studenții învață materia pentru examenul de intrare în Rezidențiat. Sper să vă fiu de ajutor și să vă fac învățatul puțin mai plăcut!

Dr. Neuroapoptosys

Servus! Eu sunt Nadia (@neuroapoptosys) și sunt medic rezident Ortopedie și Traumatologie. Vom parcurge împreună cursuri din cadrul materiei de pregătire pentru examenul de rezidențiat. Chiar dacă pare copleșitor, nu trebuie să vă lăsați descurajați de volumul mare de informație. Voi încerca să fac cât mai “digerabilă” materia și mai ușor de înțeles în fiecare curs pe care îl vom parcurge împreună. Mult succes la învățat!

Te așteptăm și pe canalele noastre

15% reducere

…și te ținem la curent cu toate noutățile când te abonezi la newsletter-ul uniREZIverse!